my cup of tea

img1274
img1279
For første gang kjøpte vi ikke klær på "lillelørdag". Føler at vi er kommet litt over kneika til å bli normale og fornuftige mennesker. Så, jeg kjøpte to serviser, noe jeg absolutt kommer til å få bruk for når jeg flytter for meg selv.
img1280
Som nevnt kjøpte jeg to, og Sunniva syntes denne tekanna lignet en gris.
img1285

Jeg var forsåvidt enig, men det ville jeg ikke gi henne gleden av å innrømme.

5 kommentarer

Sunniva

02.des.2009 kl.22:37

Ka e egentlig fornuftig med ei tekanna? Når kommer du til å bruk den? Eg bare lur assa. Ingen tvil om at det e en nødvendighet, men en fornuftig sådan? ;p

Karen Margrethe

03.des.2009 kl.00:17

Eg ska bruk den hver gang eg drekk te! ..nokka eg ikke gjør særlig ofte. Kanskje eg ska begynn med det? Eg brukte jo trossalt 200 kr på te sist gang eg va i byen..

Anja

04.des.2009 kl.00:20

søt gris i alle fall! fornuften med ei tekanna e jo det at man kan lag fleire koppa te på en gang og mens man nyt en kopp, hold de neste seg varm i kanna og man slepp dermed å varm opp vann gang på gang i vannkokeren, bruk ekstra med strøm og skad miljøet og alt det her i det vonde kretsløpet (aldri tenkt på det sånn før, kanskje eg også må invister i ei tekanna).

Malin Maria

05.des.2009 kl.01:42

Hehe - enig med Sunniva. Du kommer nok aldri til å bruk den tekanna. Uansett, den e ikke verdt å ha i skapet hvis den blir tatt fram kanskje en gang i året. Eg vil sei at den kun tar masse skapplass på kjøkkenet, nokka i hvert fall vi sårt treng. Det fins ikke nokka verre enn at når du åpen skapet, så får du ti matboksa og diverse i hodet. (...)

Karen Margrethe

05.des.2009 kl.20:43

Helt enig med Anja, altså! Miljøvennlig, praktisk og fint på én og samme gang. Ka meir kan man be om? : D

Skriv en ny kommentar

hits