ti ting som irriterer meg akkurat nå

1. At jeg har religionsprøve i morgen, men finner ikke boka
2. Jonathan from Spotify
3. Det faktum at jeg har brukt ti tusen på én måned, hvorav fire tusen har gått til klær. De andre seks tusen har jeg brukt på mat. Mat! Noe så unødvendig som mat!
4. At det eneste som finnes her i huset når jeg er på godtejakt er nøtter.. Opptil flere poser! Jeg mener, det er jo ingen som liker nøtter! Det er ingen som tar frem peanøttposen når de virkelig skal kose seg. Nøtter er noe man tar til takke med når man ikke har noe annet å gnage på. Pappa?!
5. Panneluggen min som konstant kiler meg på kjeken. Den er for lang til å ha hengende løs, men for kort til å se bra ut i ei klipe eller ligge bakom øret. Frustrerende!
6. Gjengkrigerne på Facebook. Leave me alone!
7. At mac'en min hele tiden henger seg opp, og gjør masse ting jeg ikke har bedt den om. Én tabbe til, så henter jeg kjøttøksa!
8. At jula snart kommer for å plage meg med julenisser, mandariner, julemusikk og denne såkalte "julestemninga" som alle gnåler om hele tiden
9. At huset mitt er et sort hull, og alltid sluker ting som jeg trenger akkurat nå.
10. At jeg sitter og skriver dette når jeg har ei religionsbok på avveie. Snakkes!

4 kommentarer

Malin Maria

27.nov.2009 kl.04:09

Kordan klar du å bruk 6000 på mat når du bor heime ??

Karen Margrethe

27.nov.2009 kl.15:13

Nei, ikke spør! Mat o.l, such as drekka, snus osv. Ergelig! :(

Sunniva

29.nov.2009 kl.14:20

Vi bruk fem tusen i måneden. Inkl. snus og alkohol.

Karen Margrethe

30.nov.2009 kl.00:41

Ja, mEN - så har jo du et betraktelig mindre snusforbruk enn meg, din boks var jo trossalt i over seks måneda ;p Men, ja - eg e en stor pengesløser, og har fått meg en stor lærepenge. No more taras-kebab for this gal.

Skriv en ny kommentar

hits